Ген й впав у життя, Не торкаючись...

*   *   *


Геній впав у життя,

Не торкаючись, стрімко, як світло у тьму.

 

Геній ріс у житті і торкав його,

Легко, як світло тьму, –

 

Геній весь є життя, як любов –

                світло над тьмою.


Рецензии