Не ходи оголена по хатi!

Не ходи оголена по хаті!
У сусіда очі вже болять.
Він бінокля хоче купувати,
Та його сварить сувора мати,
Може ще й по шиї надавать.

Не ходи, не мучай хлопцю очі.
Хлопець вже забув про інтернет.
Може, одружитися захоче,
Бо твоя довершеність дівоча
У хлопчини розум забере.

Не ходи, накинь хоча б халатик –
Хлопець скоро випаде з вікна.
Знаю, в тебе є що показати,
Але хлопця відлупцює мати –
Будеш винна тільки ти одна.

Не ходи, та треба ж совість мати!
Не доводь хлопчину до біди –
Хай би собі вірші сів писати...
Не ходи оголена по хаті!
Не ходи, дівчисько, не ходи!


Рецензии