Пiсенька про Львiвське радiо

1.
Здавалось, дощ паде, і день не радує,
і з парасольки ллється на плече.
Та під дощем я йду на Львівське радіо.
На радіо. На Львівське. Під дощем.

Приспів
Під левами, під левами, під левами
на радіо, на Львівське, я іду.
І старовинні сходинки поемами
мене на Львівське радіо ведуть.

2.
Чекає Королівство Мікрофонове
на різні тембри людських голосів.
І врешті Львівське радіо – симфонія,
яку щодня наспівує мій Львів.

Приспів
Під левами, під левами, під левами
на радіо, на Львівське, я іду.
І старовинні сходинки поемами
мене на Львівське радіо ведуть.

3.
Я прочитаю вірш на Львівськім радіо –
про те, як всі ми любимо наш Львів.
І знов, і знов дощем мене порадує
Львів – місто діамантових дощів.

Приспів
Під левами, під левами, під левами
на радіо, на Львівське, я іду.
І старовинні сходинки поемами
мене на Львівське радіо ведуть.

4.
Здавалось, дощ паде, і день не радує,
і з парасольки ллється на плече.
А я щасливий йду на Львівське радіо.
На радіо... На Львівське... Під дощем...


Рецензии