Им на авур рахшанд яни?
Гьич садрани хкахь тавур!
Цlай янавай угъраш,къачагъ,
Вуна хана халкьдин хатур!
Вуна хана халкьдин хатур!
Им на авур рахшанд яни?
Кьарай квахьай руьгьдин сабур!
Лезги халкьдиз бахшанд яни?
Лезги халкьдиз бахшанд яни?
Рей тагурди инсан тушни?
Фейи уьмуьр заланд яни?
Магълуб хьунухь лишан тушни?
Магълуб хьунухь лишан тушни?
Халкьди авур ваз туьгьметар!
Авур кардал пашман тушни?
Уьмуьрда жен ваз хифетар!
Свидетельство о публикации №117060307039