Речник

Дух вивергають гори
Й люди як гори,
Сонце прозорить,
Море говорить,
А в людськім божевільному хорі,
В хмарах думок, що їдять вас як морок,
Я – ваш світлий язик.

Щемкі чуття просторів,
Кому ваш крик?!
Взнавши таїну невільного хору,
Вирвавшись з кола чарівного горя,
Я – нелюдський язик.


Рецензии