Поперед птицею летить пол т...

Поперед птицею летить політ.
Шарпнувся від землі за мною клен,
Але зоставсь, грядущим розіп’ятий,
Я ж – у безсмерті – ген.

Як ти упала з неба у яву –
Мій сум передував як святість
Зриванню всіх невинно розіп’ятих!
Вогонь! Люблю!!


Рецензии