Г мнастико! Л тання серця...

Гімнастико! Літання серця
Поміж джерельцями наснаг.
Мільйони декалітрів сонця!
На спинах цятками весна!..

О струми, що вливають ясність
Немов за помахом руки!
Як страшно юному спинитися і впасти
В старечий океан – глухий!!


Рецензии