То дитинство земл життя л сового пот чка...

То дитинство землі – життя лісового потічка;
все стоїть,
а кришталь витіка, витіка…
А як круто зверта –
Протіка поміж пальцями крон –
                то вже юна ріка!

А до сарн промовля – то чаша, рука

А десь витік невидимий ніби сльоза уві сні


Рецензии