То вишня душа роззор ла на св т...

То є вишня – душа роззоріла на світ:
Сяйво радості світу несе,
Чи твоє то пахуче дитя –
Небом квіти летять?
Що таке? що, не має в землі сторони?
Роздягни ще мене, роздягни…
Чи твоє то пахуче дитя –
Небом квіти летять?
Що таке? Що, його не приймає життя? –
Вітер сяє: він моє дитя.
Неба очі тремтять?
Може – вишня сумує
                під вороттям?..


Рецензии