щось займалося вгор, ти...

   
І щось займалося вгорі, і ти
Лежала тиха. Як вода.
І над живою, молодою моливсь…
Щоб стала – ген – звіздою,
Як я звізда.


О вічне явлення краси, чиїм рукам
Нізвідки взявся, хто закрив, –
Досвіток бився тонким опиналом,
І отверджалося – що мало,
Мало крил…


Рецензии