Душа шука св тла в пол т ней...

*   *   *

Душа шукає світла в полі тіней.
І генія плекає путь тривка,
І доторкається рука
І дрож і страх від хмари втілень.
І в голизні запитує в ній кожен:
«До чого Ти мене готовиш, Боже?»


Рецензии