У вибалках буйна весна Б у зелен дзвони,...

*   *   *

У вибалках буйна весна
Бє у зеленії дзвони,
Пахне водою сирою вона,
Тіні схиляє в поклони.
Ах, коли сильна душа молода!
Ах, отверзлися їй очі все зрячі –
Там із глибин виринає хода…
Й треться об хвилі стоячі.


Рецензии