Бризкну в серце вином висоти

*   *   *

Бризкну в серце вином висоти…
Ех, життя скільки має не стати,
Щоб повторно природою виявись ти –
Так, щоб бути поетом і в небі літати.


Не казав я: більш кровю пиши.
Ти лети – зрозуміють допоки.
Що життя – центрування потоків
Пор таємній свободі душі…


В блисках серця й громах правоти
Хто які відшукав уже двері,
Лиш появою зцілює все в атмосфері,
Сонцем сяє з лякаючої висоти,
Де здіймається світ. Хто здіймає,
Як до нього іти – душу ріж свою ти!


Рецензии