Мов невп знанна доля прилет ла,...

*   *   *
                Любі Данченко

Мов невпізнанна доля прилетіла, –
От – рана, що й нічим не зворуши, –
І входиш ти – і граєш музикою тіла,
І припадаєш так як музика душі.

І хто сказав, що ти щодня далеко?
В небесної душі небесний слух –
Щоб так судьби торкатися балетно,
Щоб так ось не фальшивив кожен рух!


Рецензии