Ранок. Пром нням пронизаний я в дкриваю...

*   *   *

Ранок. Промінням пронизаний – я відкриваю
І пожахаюсь: що вітер світів наносив
В серце поета, яке змогло стати  у с и м,
Музика темряви й світла! Пекла і раю!


Що є ще більше
від літнього дня – для краси?
Більша безодня, якою я вас повиваю –
Серце поета розпяте майбутнім усим,
Музика темряви й світла! Пекла і раю!


Рецензии