О, дар удар

*   *   *

О, дар – удар!!

Як хлине довга повінь
Вогню з небес, наструнчена здаля
Душа пописана  ЯК ДЕРЕВО ЛЮБОВІ
У СВІТЛО ТЯГНЕТЬСЯ ВСІМ ШУМОМ І ГІЛЛЯМ…

Душа – в огонь, вогонь – у слово…


Рецензии