Мр я

З зеленими святами Вас ,
Друзі мої !
Мрії- зеленого цвіту-
дарують подих Весни
і кожного дня відлітають
до Літа червоного -солодкого-
ягодок спілих в лісах
і полях дозрілого-
Цвіту щастя дитинства
і юними ми летимо
в коханні палкому Надій і
Тепла Вселенського Добра
для діточок наших
рідненьких !
Мир живий- де не має війни !

 А мова не винна!
Мова співає !
До Миру в коханні призиває !
Радіє з Землею
і про вічне кохання
Мріє !


Рецензии