Я вся твоя

Я вся твоя, лише твоя,
То вже візьми мене такою,
Якою є, зігрій рукою,
Твою,
Не нафарбовану, без гриму,
Розпечену вогнем, нестримну,
Люби мене таку без стриму,
Холодну, теплу, крижану,
Я нерви натягну в струну.
Бажай мене, люби, дивись,
Ти тільки знай, не помились,
А може просто помолись,
Щоб я була тобі в пригоді,
Вночі і вдень, десь при нагоді,
Бо я ж сумирна, тиха я,
Та хочеш, буду, як змія?!
Уб’ю усіх за ради тебе,
Тримай мене поблизу себе,
Для тебе я — безстрашний щит,
Хто проти мене, заповіт
Нехай складе у кращий світ.
Я вся твоя, хоча й холодна,
І не замінить мене жодна.
Люблю я спокій, зваж на те,
Моє прохання геть просте:
Покласти в тишу. Я вже сплю,
Тобі не скажу, що люблю,
Я мовчазна, слова без слів,
Я коли сплю, не бачу снів,
Та я живу в твоїх руках
Не день, не два, а у роках,
Я буду стільки, скільки й ти,
Красуня я, не з красоти,
Люби мене, лише твоя,
Одне лиш слово, зброя я.


Рецензии