Норма-на эшафоте

Каятся нечем...
              Совесть убита...
Вытеснен
           принцип основ.
Нет идеалов
            у  "самовитих",-
"САМ!!!"
        Это фавор всех слов.



"Я!!!"
       Разрослось,-
               до тааааакого масштаба!
"хООООчу!!!"
             "Та,- понад усееее!!!"
А русская,-
          русская
                "курочка-ряба",-

-"ЯЙЦЯ НЕХАЙ ЛИШ НЕСЕ!!!!!!!!!"



-"Та золотi  !!!
            Не простi !!!
                ТА ЗАДАРОМ!!!
  Бо,-
       на гiлляку повiшу!!!
"Я!!!
      Фараонiв потомок прямий!!!"
Голову
       кУрцi вiдрiжу!!!"



Каятся нечем...
             Зомби бездушны...
Кровь,-
     их всех,-
           только заводит...

На Украине,-
           нормальному,
                -душно...
НОРМА,-
       НА ЭШАФОТЕ............
            
               


Рецензии