Песня
Яка краса тут навкруги!
Співати, плакати не смію
Щоб спокій цей та зберегти.
Тихенький вітер в полі вие
Колише трави і село
Засне до рання соном милим
Аж поки сонце не зійшло.
Далекий місяць вийшов з хмари
А зорі блиском льодовим
Як наступаючі татари
По небу розсипом малим.
Не втримавсь я, почав співати
Краса просторів цих святих
І серебристі стріхи хати
Снопів пшениці золотих
В моєї пісні. Все там було!
Про все душа моя лила!
Ніяку зірку не забула
Ніякий сніп не омина.
Почули птиці тую пісню
Давай співати і самі
Ми ніч гойдали у колисці
Аж як співали ми тоді!
Свидетельство о публикации №117060204579