Кого ми любим б льш не етюди...

*   *   *

           Блаженнішому Любомирові (Гузару)
           присвячується (посмертно)

Кого ми любим
більш не етюди
як він є в Бозі –
він є
усюди


Щасливий в Бозі
більш не в етюді
Кого більш любим?
ми люди – Люди
такі всіх люблять

02.06.2017


Рецензии