День ув нчаний

День увінчаний

                Пренепорочній
                з любов’ю присвячується

Ти красива —
як стрижі — у
       віражі! —
Щоби очі не змигнули
краще не кажіть


Так і кинулась
з порога —
свіжість
вмита —
і поля
і грунтові дороги
й радість літа

20.06.2016, свято Св. Духа


Рецензии