Сонячний в тер

Церква не встигне і ахнути!
Розчахнуте!
Моє сердечко розчахнуте!
Вітер любові! —
великая сила
за те, що Ти вітер
вільно любила...

Люби! —
полюби
вільний вітер у полі
бо вільне кохання —
щасливая доля!

Та й слід хоч
за вітром полюбиш
то все збережеш
і ні що не загубиш

Бо щічок Твоїх
вільний вітер
торкався
любив і любив
і до мене
дістався!


Не губить,
не згубить любов
сильне сонце недільне!
 
Усе збереже —
          вільне!
              світові —
                як божевільне!..

Розчахнутим — вітер такий
                поводир
                в полі чистім
Лиш вітер, що сяє — відкритий,
святий, — урочистий!!

І сльози як зорі —
             він сяючи витер
І сльози і зорі і сяючий
         вітер!!!

11.05.2016


Рецензии