Скажи, ти жартуеш, коли докоряеш щораз

Скажи: ти жартуєш, коли докоряєш щораз
за слово веселе, розкуте та майже безгрішне?
Дослухайся: в кожному слові – безмежная ніжність
кохає і любить, живе і радіє за нас...

А я не приховую: слова люблю наготу.
Так само люблю, як люблю наготу твоїх грацій.
Дарую любов у оголену мить інтонацій.
Наспівую тембрами теплу твою красоту.

А що замість слів? А нічого, крім слів, і нема.
А ти і від погляду так засоромитись вмієш...
І знову ховаєш весну за тремтливії вії.
А як попросити: «Дивись», коли слова нема?..


Рецензии
Прекрасний вірш! Душевно, емоційно. Дуже сподобалось!

Артур Грей Эсквайр   02.06.2017 10:49     Заявить о нарушении
Мій Артуре, дякую!

Миклош Форма   02.06.2017 15:09   Заявить о нарушении