Спочатку ти просила врятувати

Спочатку ти просила врятувати.
І потім врятувати я просив.
А потім йшов за нами сніг лапатий –
нас рятувати – із останніх сил.

Спочатку ти просила захистити.
Про захист потім попросив і я.
Про захист і рятунок говорити
любов твоя просила і моя.

Як захистиш, врятуєш – без любові?
Сніг – завжди сніг, хоч йди, пади, кружляй...
Рятунок, захист і любов: три слова –
синоніми, хоч як їх промовляй...


Рецензии