Богомат р

Богоматір

І як
облобизати
океани?
а голос океану! —
він коханий!..
із серця прозирає атом
й атом
а як
те слову розказати?

і от...
Ти мене чуєш?
я ж в розлуці!!!
а з Океану
світлом
ру;ці...
руці...
руці...

руці...
руці...

30.07.2015


Рецензии