Простота Христова

До вищих можна
дотикнутись тільки серцем
не говоріть при вищих в духові
                мовчіть
і їхнє благо й світло перейде все
на вас
більше учіться цьому
не учіть.


Ця справа вас переінакшить і зцілить
до Бога прийде дотикнутись після того
бо буде чим вмістить повноту Бога
за одну мить.


Отож – збагніть:
раз Дух Святий сказав дерзати –
дерзайте в богомисленні,
не оглядайтесь!!
а як мовчати – то мовчіть.


Спостерігайте: от не в свій час
заговорили –
і справді вище нижчим затемнили...
Відтак
з трудом затискую
найодкровеннішого вірша


Рецензии