Вони граються на п щан й дороз...

Вони граються на піщаній дорозі
світлі
абриси
білих
дітей —
І стрибають
невинно прикликують грози
в світлолініях рук
і плечей!


У глибокому лісі
глибоко кує
зозуля, —
чи серце моє...

Передгроззя витають
на зморшках
кущів
А приходять
веселі і світлі
дощі

7.06.2013


Рецензии