Хтось в гаван! у глибин...

Хтось в гавані! –
у глибині.
              Такий –
і впав би навіть косо –
то ангел Божий розчесав би
йому коси, –
молився б в серці.
А що бігають матроси
недальніх, не в великій воді плавань??


Цей – в Небі  в глибині,
у гавані.



«Цей, – скаже Дух, –
вник надто в біль, то полюбіть».
І щоб не глипав
і не ікав з вселюблення
то  усадіть у липах

хай п’є любов ясну
він в серце увійшов,
заживо з часу випав…


Рецензии