Ти сонце Ти сонце Лиш небо тоб до вподоби

                Дружині Людмилі

Ти сонце
Ти сонце
Лиш небо тобі до вподоби
Не сходь з висоти
Як наш Бог не гряде з вівтаря
Як душам пожежа
а ти «під землею» – що робиш?
В любові сердечній огні наші
як всім горять?..

Ти сонце
Ти сонце
лиш Небо тобі до вподоби:
будь в духові в тиші,
так Бог наш сія з вівтаря!
Марія святая тобі наближає оздоби,
все ближче, яскравіш –
від Духа Святого зоря…


Рецензии