Хто це, кр м Слова, м й Душе, напише

* * *
                Людмилі, дружині

Хто це, крім Слова, мій Душе, напише? –
де любов попереду події ішла,
де рука твоя чашку з водою несла
зупинився мій видих,
щоб видіти раптово тишу…


Рецензии