В дитячому садочку

для сборника "Детская читалочка"

Петрику, Тарасику та Вова
Припиніть зараз усі розмови,
Не заважайте Марічці спати!
Вона почала позіхати.*

Петя, Тарасик и Вова
Прекратите разговоры.
Не мешайте Марийке спать.
Она начала зевать.
_____________________________
позіхати.*(укр..) -  зевать, позёвывать


Рецензии