Я нiколи тебе не навчу цiлуватись при всiх

Я ніколи тебе не навчу цілуватись при всіх.
Саме в цьому між нами і є нездоланна різниця.
Ти вважаєш, що треба ховати усміхнені лиця.
Щоб не заздрив ніхто, як почує наш радісний сміх.

Нездоланна розбіжність між нами... Чи треба її –
цю розбіжність глибоку – серйозною справді вважати?
Чи потрібно страждати, розбіжність між нами долати?
Чи стосункам на користь – думки обережні твої?

Як хотілось мені не боятися людських очей –
щоб в обіймах моїх світ побачив любов чарооку...
Але ми і насправді так довго були одинокі...
Ти права: наші світлі обійми – для чорних ночей.


Рецензии