Зв язок з словом

Зв’язок зі словом

                Богородиці Діві присвячую

кущі біля дерев —
можуть хвиця;ти
і очі їх такі
мов у лошати


вологі сіро-білі
веретена
тримають пару
і молочних рік
антену


якщо я і лежу, то я — стою
і пісеньку вчуваю — нічию
А жертва досконала
лиш в Христа...
вам — можна спать...

А лєпота?


Рецензии