Дух

перш ніж вийти в село між люди
вони йшли якийсь час — через сад
вони перекидались м’ячиком
на якому
його-її тепло
хотіло вернутись назад


й теж — голови в пах молодої трави
так і ви
все залишите й полетите
мов м’ячик побачите
хто правий


Рецензии