Знаходження в Тройц

Знаходження в Тройці


Спокійна суть в нас —
ще є сутінь
Де я любов’ю пом’яну
Одкриє більшу глибину —
В тій самій незбагненній суті


Бог глибше сонця — де є ми
Хоче щоб все позабувався
Ходив між всякими людьми
І з глибини лиш усміхався

1997


Рецензии