Залиш ть мене з словом Тройц

Залишіть мене із словом Тройці


Хтось — бійцем
хтось отже оборонцем:
залишіть мене із словом Тройці
темної-претемної години
добрі люди чай зігріють
А от це ж — не від людини...


залишіть вірші до
яких
плачуть
то ж тепер мене
й не личить бачить...


добре серцю серце притискають
добре: серцю й руки
притискають
от листки
і обмирають


гріх є — на святому розживатись
підуть жати — ідем жати
І листки розглядять
і побачать
ангели
(янголи од слів не плачуть) —
і побачать
це ото вниз плинуть шмонці


підніміть мене – з словами Тройці
хтось тут міг би як-небудь пожить
і тепер не зна чим дорожить
Залишіть такі –
які тут сяють...

та і йдіть
де вже чекають...

12.09.2001


Рецензии