Чого нам бракуе, скажи
для повного порозуміння?
Єднаються ж дві половини
на тіла і серця межі?
Чи крок залишився малий?
Чи відстань – ще менша од кроку?
Якась несуттєва морока
замислила нас розділить?
Я знаю, що саме, повір:
мала неподолана відстань –
минулого прикрого відчай –
гарчить, наче загнаний звір...
Свидетельство о публикации №117052903610