Пророк

Мовчать.
Раби мовчать.
Слуги мовчать.
Царя бо вибрали,
Терпіте безум.

А я – у глибину серця копать.
І прикриваюся квітучим:
Бузком-безом.


Бо світу, вашого,
                не стане.
Пророчу. І трощу
оці: на голові вашій
ваші кайдани...


Ви мене любите, як я?
Христос серйозний
і милосердний,
і всемогутній – і воскрес.
І в нас возстане.
Я чую. Вже.
В нас молитовна є сім’я.

29.05.2008


Рецензии