Зустр ч на Майдан

Зустріч на Майдані

                «Скажи це голосно і твердо,
                і вічність буде тобі нагородою...»
                (З книги «Страсти Христовы»,
                виданої з передмовою
                Блаженнійшого Володимира, мого земляка...)


                Блаженнійшому Володимиру
                посвячується

Слідуй голосу
совісті своєї
навіть бахкають двері
дому твого —
і яса!!
слідуй —
ось ти
вийшов
з дому
слідуй праведним голосам


Слідуй!
слову від Слова
Яке в Небесах!
слідуй
скоро
ти будеш там сам


слідуй голосу совісті
твердо кажи:
Я вибираю!
вибрав Христа!
Духом одним став!
Вселяюсь до раю
перемагає —
Мета...

5.04.2014
 


Рецензии