Свiжотрав, я
Заспів-Автор: Приспів (Соловейко і Автор):
Як пахне свіжоскошена трава? У травні-червні це буває,
Вона в покоси рівно полягла коли все буйно розквітає.
і груди запахом здіймає, Господар вже про сіно дбає
а душу й серце – коливає! і хрущ над вишнями літає!!
Заспів-Соловейко: Приспів:
Як пахне свіжоскошена трава? У травні-червні це буває,
А це – не часто вже бува. коли все буйно розквітає.
Бо вже не схоже, що хизують – Господар вже про сіно дбає
Природу нашу хімізують. і хрущ над вишнями літає!!
Заспів: Приспів:
Як пахне свіжоскошена трава? У травні-червні це буває,
І вже зозуля не кува. коли все буйно розквітає.
Затихла в лісі потихеньку Господар вже про сіно дбає
від трав духмяних і свіженьких. і хрущ над вишнями літає!!
Заспів: Приспів:
Як пахне свіжоскошена трава? У травні-червні це буває,
Її сенсорика – всього пройма, коли все буйно розквітає.
бо лишень у момент косіння – Господар вже про сіно дбає
прийде сповна таке прозріння!?!... і хрущ над вишнями літає!!!
Дует Людини і Соловейка:
Хай пахне свіжоскошена трава!
Хай Душу й Тіло наше освіжа!!
Хай Соловейко пісню нам співає,
із нами завше Сонце зустрічає...!...
09.06.09. 22.30-23.10. 14.06.09. 20.30-20.52. Подвір’я Хм.-ої садиби. Оновлено 15 травня 2015 р. Троєщина ... Доповнено за Соловейка після натяку полковника/поета М.А.Ч. на солов’ні трелі 27.05.2015 р. м.Київ
Свидетельство о публикации №117052804118