Пол т кондора слова мо, музика Ласта

«Політ кондора»:
слова поета Ігоря Степановича Шевчука, Київ, НСПУ
музика Ласта (в основі; і відомий розвиток)

1

Дивись на ці поля, ці квіти тайно,
              це єсть Ти,
              це єсть Ти…
              і це є таїна
              і це є таїна.
Весела й не тремтлива й непечальна!
                тайно, Ти…
                безмежна лиш одна-одна…
……………….О, в Бога Ти одна!

Приспів:
Лети, Ти серцем Божим – визвана!
                Ти – Весна!
                Ти – ясна!
Сердечна сило висоти,
                в окриллях – Ти!
                І сильна ж  – Ти!!
І вся – Весна одна!!
                Одна …
                Ти – Весна!..

2

Я все життя літав,
                любив же тайно!..
               клав персти:
               і я є Ти?
               і це є таїна?
               і це є таїна?
Весела, не тремтлива, визначальна! –
                Бог висоти!!
                Ти просто є одна.
                Люблю, бо Ти – Весна!..
                Ти – Весна!..
Приспів:

3

Течи, ріко любові, плавно… й плавно –
                в небі ти!..
               В Небі ти!
               І все є таїна…
               і це є таїна!..
Цвітіть, луги! ліси і дні! й заплави!!
                це – Весна!!!
                Весна, Весна одна!!
                Серцям – одна Весна!..
Приспів:


Рецензии