Зи илгьам
заз дагъларин булахдай яд гваз
Куьмек це заз,
гьахь зин рик1е ашкъидин ц1ай кваз.
Гагь хкаж жез лацу лиф хьиз
фида вун цавуз,
Хиялривни зи рик1ин ,на ,
твазва мад лув гуз.
Гагь галат жез физ ацукьда
цуьк алай тарцел
Гагь сефил жез тек амукьда ,
шехьиз са ванцел!
Жегьил свас хьиз гагь къугъвада
Шалдин ц1илерив.
За илгьамдин тумар цада
Дагъдин ценерив.
Гагь кьаз тежез къати жеда
Ац1уз, къубуяр.
Зин илгьамдин бегьерар я
Яру бубуяр!!!!!
Свидетельство о публикации №117052710051