На душi, не спокiйно
На душі, не спокійно. Чому?
Я і сам, себе, не "пойму".
Ніби все кругом, як завжди,
Тільки звідки тривоги сліди?..
Я не співаю веселих пісень,
Так минає, не перший вже день.
Вже й кохана підмітила зміни,
У моєму настрої переміни.
Можливо мене дістає інтуїція,
І її не влаштовує моя позиція.
Просто плисти собі, за течією,
Тихо змирившись з роллю своєю.
Запитань немало, а рішень нема,
Одні лиш думки і слова, все слова.
Мабуть діяти треба, не просто чекати,
Тоді відповідь зможу для себе дістати.
А поки, на душі, не спокійно…
10:05.24.05.2017.
Свидетельство о публикации №117052403515