Проклята дорога
Тихо, наче скінчилась війна
І ніколи пішки чи на танку
Більше не повернеться вона.
Не загине ні одна людина
Не проллється безневинно кров.
Мати вже не втратить свого сина,
А весна поверне в мир любов.
Заспівали півні, в небі хмари,
Світить як ліхтариком луна
У Донбасі кровоточать рани
Та все поруч клята та війна....
Схаменіться люди ради Бога
Збережіть нам внуків і дітей !!!
Має край і проклята дорога
Досить вдів, скалічених людей...
23.05.2017 рік
Свидетельство о публикации №117052304885