Droguri bani si iubire
Au iesit bani sa faca, pe urma sa se-ntoarca.
Dar unde?! Pe dracu;! Banii n-ajung niciodata,
Cit de mult n-ai avea , tot nu te poti satura .
Cind au plecat de acasa, erau naive, frumoase,
Credeau in iubire , iar acum cred in drogul din vina,
Credeau ca totul va fi bine, ca mult nu vor ramine ,
Iar cind se vor intoarce, atitea lucruri vor face !
Ele au plecat de acasa , in tari straine frumoase,
Dar au devenit marionete, fete de strada cochete,
Iar unica lor placere e ceea ce vina le cere.
Acum unica lor iubire e acul cu heroina .
Am avut atitea fete frumoase, ce stiau sincer sa iubeasca,
Dar multe din ele au fost vindute, violate , batute,
si in loc sa devina bune sotii, scumpe mame,
Au plecat in lume si au devenit fluturasi si madame .
Stau fetele pe strada, continua bani sa faca!
Ele inteleg ca nu se vor intoarce, dar nu au ce face,
Stau toate pe adrenalina ca mintea sa nu le revina.
S-au pierdut fetele noastre, in tari straine, frumoase .
Droguri bani si iubire Constantin Sandic
Свидетельство о публикации №117052200814