Коли любов

Коли любов є і кохання
Душа щасливою живе
І рано вранці до світання
Красуню милою назве.

Тоді і сонечко всміхнеться
І сірі хмари зникнуть в мить
Й душі щасливій вже здається
Завжди так буде вона жить.

Бо заспівав вже соловейко
Любовну пісеньку свою,
Душа підспівує тихенько
І думає – живе в раю.

Приємно так себе дурити,
Старіють наші почуття,
І без кохання можна жити,
Не гарним є це відкриття.
22.05.17.


Рецензии