Нам трупкам пакланяцца над,

А НЕ вон тым, хто лічыть

І снова рэjдырскыj захват.
І снова рышчуть бісы.
От подывы: святыj устав
Ажно жэ ізь могілы.

Ісса! Ісса!  – Да-да. Тут Я...
О гэтак всэ в століцы:
Там грошыj хочуть. Тут – ныкак.
Бо мошчы этто Хрісьтусь!

Ны дух святыj бо цэрквы главн.
Тут главно надывытысь
На чорны, с сажы, трупы хваjн,
Шо, бачыш, как ув різы.

І тышчы ніжных прыхожан
Ажны-ажно, ба, мліють:
О-ёj! Пашлі быгом до папк!
А то згореть всі тыквы.

Но... завшы самы страшны в падл
Но тыя, хто, бы Ісус,
Оно j шкодуе дошколят
Да ісцыляе птічок.

Шо, нам выдом іj Мэсмыр, мо?
Да нет ж жывэjі сылы,
Шо завш струіцца іс того,
Хто чыстыj, ек водычка.

І вот, сыjчас мы вам закон:
А ну, пошлы дібілы!..
А то пустіе но прыход
У тых, святых ш норыцыj. 

І фільмыj 20 держіморд
Атлічна шас уф ніздры.
Вот так но j нада: чтоб народ
Но рыжым поклоніфса ж.

... а гэто во тут хто такый?
Га! Той, хто дав нам ж утро


Рецензии