Моj вiршi читаються пошепки
Не для заходів шумних вони.
Втім… Читайте, як вдасться, як зможете.
Всі читайте – не буде сумних...
Не зважайте, що теми однакові
у однакових тихих віршів.
Мої вірші – безхитрісні, знакові –
не для галасу, а для душі.
Я і сам їх читаю неголосно.
Я тихенько їх вам залишу.
Так тихенько з душі вони просяться.
Я їх пошепки навіть й пишу...
Свидетельство о публикации №117052002521
По душе мне строки Ваши, потому - перевела..))
СпасиБо.
http://www.stihi.ru/2017/05/20/4121
Приглашаю...
Светлана
Светлана Груздева 20.05.2017 11:55 Заявить о нарушении