Темне мiсто
Здається життю немає вже давно.
Відчуваєш ти, що зовсім одна,
Причина для життя тобі непотрібна.
Опускаєш своє тіло в холодну ванну,
Перерізуєш вени і йдеш на дно.
Ангели смерті прийшли за тобою,
Вони заберуть тебе з собою.
От і все, тебе більше немає,
Смерть дала на все відповідь.
Тобі Тобі не хотілося більше жити,
Ти повинна була себе убити.
Рідні в сльозах у труни твоєї,
Тільки немає його одного.
Мовчки стояв він цілий день,
У твоєї фотографії немов тінь.
Час пролетів і настала ніч,
Він думав про те, що не зміг допомогти.
Прийнявши рішення, він наклав на себе руки,
Вирішив піти в слід за тобою.
Йому не хотілося без тебе жити,
Він повинен був себе убити.
От і все, вас більше немає,
Суїцид дав вам відповідь.
Ранок зруйнує твій страшний сон,
Прокинулася в ліжку і поруч він.
Не бійся нічого, він завжди з тобою,
З ним знайдеш ти свій спокій.
Обіймеш його в поглянеш у вікно,
Страх піде тобі стане тепле.
Ангели парять у вас над головами,
Вашу любов не зруйнувати роками.
Вічно призначене друг-друга любити,
Ви не помрете і житимете.
У ваших очах не померкне світло,
Любов дасть вам на все відповідь.
Свидетельство о публикации №117051905656